Escut Generalitat de Catalunya

Departament de Treball, Afers Socials i Famílies

Banner gencat.agendaimmigracio.cat

«Participació de les dones migrades en la societat d’acollida: abordatge de les dificultats i reptes des de la perspectiva interseccional» (Ed. Camp de Tarragona)

Tarragona, 5 i 12 de novembre de 2018Lloc:
((( es detalla en el correu-e de confirmació de plaça )))

Adreça:
Tarragona

Horari:
de 10.00 a 14.00 hores

Organitza:
Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania

Total d'hores:
9 hores (amb aprofitament)Descarrega el programa

Formulari d'inscripció:

DADES PERSONALS


 
Sexe
    

Per realitzar les inscripcions de persones l'identificador de les quals sigui diferent del NIF/NIE, si us plau poseu-vos en contacte amb l'AgendaImmigració a l'adreça electrònica: formacio.migracions.tsf@gencat.cat


DADES PROFESSIONALS
Desenvolupo la meva feina:
 


 
Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris


 


Totes les dades facilitades a través d’aquest formulari electrònic són rebudes per l’Administració de la Generalitat de Catalunya. Les dades sol·licitades són, en cada moment, les imprescindibles en relació amb l’àmbit i les finalitats especificades en cada cas, i seran tractades per la Generalitat amb estricta confidencialitat, d’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. L’Administració de la Generalitat es compromet a fer un ús responsable i confidencial de les dades, garanteix que es tractaran d’acord amb la legislació vigent en cada moment i que tan sols s’utilitzaran amb el propòsit indicat en cada cas. L’ús dels formularis esmentats, així com la tramesa de correus electrònics, suposa el consentiment del remitent per tal que tant l’Administració de la Generalitat com l’entitat assessora procedeixin al tractament automatitzat de les dades que s’hi inclouen. La persona usuària respondrà, en tot cas, de la veracitat de les dades facilitades.
Avís Legal | Accessibilitat | Sobre gencat | © Generalitat de Catalunya